Marine Profil

Job opportunities

Leg. Psykolog – Konsult
till Marine Profile Sweden

Marine Profile arbetar inom internationell kryssningssjöfart med urval vid rekryteringar, ledarutveckling, krishantering, utbildningar, med mera. Vi har funnits sedan 1994 och är världsledande inom vårt område. Våra kunder återfinns i Skandinavien och i övriga Europa, i USA och i Asien. Ungefär 2/3 av de internationella kryssningsrederierna är kunder till oss. För närvarande är vi fyra psykologer, en sjökapten som också är VD och en administrativt ansvarig. Kontoret ligger i Halmstad.

 

Arbetsområde
Vi skulle vilja träffa dig som har några år i yrket som psykolog och som vill arbeta utåtriktat som konsult. Du bör bo i Halmstadtrakten eller vara villig att flytta hit. I Marine Profile arbetar vi bland annat med urval och säkerhetsbedömning av sjöbefäl, men även med chefer och personal på rederikontoren. Huvudfokus för rollen vi nu söker, kommer vara personbedömningar och testningar, ledarutveckling och utbildning. Om du dessutom har andra talanger och intressen så finns stort utrymme för att utöka vårt utbud av tjänster och metoder. Eftersom arbetet till stor del är internationellt behöver du vara beredd på att arbetet kommer innebära en hel del resor, inledningsvis framförallt till Nederländerna där flera av våra större kunder finns och där vi också har ett kontor. Vi räknar med att du som psykolog inte vet särskilt mycket om shippingbranschen. Därför kommer du få en introduktion i början av anställningen. Vi värdesätter och eftersträvar kvalité i vårt arbete, vilket utgör grunden för hur våra metoder och kundrelationer ser ut idag.

Kompetensprofil
Leg. Psykolog med erfarenhet och kunskap att arbeta med individer och grupper. Du har en bakgrund som organisationskonsult eller egenföretagare och är van vid och trivs i konsultrollen. Det är ett socialt och utåtriktat jobb. Det är meriterande med erfarenhet av terapeutiskt arbete från psykiatri eller primärvård. Det är även meriterande med utbildning eller erfarenhet inom grupputveckling, krishantering, handledning samt coaching. Intresse och erfarenhet av att föreläsa och hålla utbildningar värderas högt. Eftersom arbetet till stor del är internationellt måste du kunna arbeta, intervjua och utbilda på engelska vid sidan om det svenska språket. Ytterligare språkkunskaper är givetvis ingen nackdel.

Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänstgöringsgrad 100 %. 

Ansökan
Dina ansökningshandlingar med CV kan du skicka via epost till marine@marine-profile.se. Om du vill veta mera om jobbet är du välkommen att kontakta Martin Hedman (Psykolog) eller Ander Schager (Psykolog) på telefon 035-104 380. Rekryteringen sker löpande.

På vår hemsida hittar du mera information om företaget, våra tjänster och våra kunder.


Adress:

Marine Profile Sweden

Box 7019
300 07 Halmstad
(Besöksadress: Jutarumsvägen 12)
Tel. 035 – 104 380
Email: marine@marine-profile.se
Hemsida: www.marine-profile.se


Skriv ut annonsen
  

Marine Profile, P.O. Box 7019, SE-300 07 Halmstad, Sweden | Phone +46-(0)35-10 43 80 | Fax +46-(0)35-10 84 34 | marine@marine-profile.se